Dyer Grimes Architects
Hemingford Road, Islington
We were asked to create bespoke fitted furniture for a sensitive refurbishment of an entire listed five-storey townhouse in Islington. We united all the floors of this handsome Georgian home by using American black walnut throughout, with a satin lacquer finish that lends a deeply luxurious but understated feel. Pieces ranged from a mirrored wall in the basement gym to a large, sleek entertainment unit in the living room, wardrobes and bathroom vanity units.

Specification :
Mirrored gym wall
Entertainment unit
Bedroom wardrobes
Bathroom vanity units, all in American black walnut with satin lacquer


Wraparound Library and French doors
Hampstead, London
Residential (2012)

Design and manufacture of contemporary solid sapele floor-to-ceiling wraparound library.
Pallavi Dean Interiors
Mayfield House
Residential (2014)

Marking our first commission for award winning interior designer, Pallavi Dean. We were approached to assist in the design and manufacture of all fitted cabinetry and joinery.
Victoria Park
London, E9
Residential (2014)

Design and manufacture of kitchen to fit around a bespoke concrete counter within this stylish basement flat.
Terra console (ii)
Commission
(2014)

Commissioned by F3 Architects, this sleek console takes the original Terra cabinet design a stage further.

Solid American walnut and walnut veneer.
Hampton Court
Bespoke kitchen / bookshelves / bathroom storage
Residential (2014)

Design and manufacture. Solid cherry kitchen counter and a dresser, integrated wine storage. Custom bar stools. Lacquered wood shelving.
Dyer Grimes Architects
Hemingford Road, Islington
Residential (2011-2012)

Internal joinery, design and manufacture of bespoke fitted furniture for a sensitive refurbishment of an entire listed five-storey townhouse in Islington
Vernon 14 desk
M.E Collection
(2010)

Retro-style executive desk ideally suited for smaller living spaces. Modern lacquered finish in light blue, combined with authentic oak detailing.
Echidna Console CL
Commission
(2010)

Sculptural table with bevelled edges, flowing into delicate, ever narrowing legs, machined down to tapered points that pushes the material to it's limit.
NEUE, television stand
Commission
(2010)

Taking it's cues from the Echidna collection, made from solid walnut, with sliding doors that conceal a storage shelf.